20140920_181820 (1)

Kjenner du igjen dette? Slik tar Sandefjord imot alle som kommer med ferja fra Sverige. Som du ser der langt fremme, står det et skilt. Det står «Sentrum P» på det øverste og E18 på det nederste. De fleste velger E18.

Vet folk hvor de har kommet? Vi ser en parkeringsplass. Om sommeren er det litt bedre, for da kan det hende at det står et tivoli der nede. Sentrum. Men det står ikke «Velkommen til Sandefjord». Det står ingen oppfordring om å ta en stopp. Likevel ansetter vi folk for å sette Sandefjord på kartet. Samtidig viser vi folk veien vekk fra byen vår.

Kanskje vi kan begynne med dette? Gi folk en velkomst som gjør at de vuderer å ta en kaffe, eller kanskje spiser middag i byen. Det vil si, middag, de møter jo først en mur av fastfood. Det blir en annen debatt.

Men til dere som lurer: Hvis du kommer i vanlig åpningstid, så ligger det et middels stort handlesenter rett oppi gata. Der har de et par, tre spisesteder som serverer noe annet enn frityrstekt. Lengre oppi byen ligger to unike butikker, en platesjappe av gammelt merke, og en musikkintrumentbutikk. Dem er det ikke mange igjen av.

Send meg en mail hvis du lurer på noe, så skal jeg ta deg med til byen min, byen min…

2 kommentarer om “Hvor går veien?

  1. Interessant. Her tenkte jeg i utganspunktet tenkt konkret på hva man ikke gjør her i byen. Man må vise vei til ting.Men det med å vise vei er også overførbart til skolen. Takk skal du ha. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s